fbpx

EMBOLC COURSES & EVENTS

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

UDSOLGT – SKANDINAVIENS TRAUME- & HELINGSUDDANNELSE

EN UNIK 1-ÅRIG EFTERUDDANNELSE I TRAUME- OG HELINGSTERAPI

Med mulighed for at blive en del af EMBOLCs team efterfølgende

2. oktober 2023 6. september 2024

HVEM ER SKANDINAVIENS TRAUME- & HELINGSUDDANNELSE TIL?

Skandinaviens Traume- & Helingsuddannelse er for dig, der allerede har en uddannelse i at arbejde med andre mennesker. Måske er du terapeut, behandler, psykolog, healer etc.

Det kan også være, at du er lærer, pædagog, fysioterapeut, sygeplejerske eller lignende, der allerede har arbejdet med dig selv, er ressourcestærk, sansende og dyb og derfor klar til denne uddannelse.

HVAD BLIVER DU EFTER END UDDANNELSE?

Efter endt uddannelse og certificering kan du bruge titlen: Skandinavisk Traume- & Helingsterapeut.

HVAD ER UNIKT VED SKANDINAVIENS TRAUME- & HELINGSUDDANNELSE?

Under Skandinaviens Traume- & Helingsuddannelse bliver du indført i en bred vifte af kraftfulde og dybdegående redskaber indenfor forskellige retninger i forhold til traumeterapi og -forståelse. Redskaber som du ellers skal hente på flere forskellige uddannelser indenfor flere forskellige retninger.

Du træner desuden under uddannelsen at bruge og sammensætte disse forskellige tilgange intuitivt, som de passer dig – evt. koblet sammen med tidligere uddannelser og træning – og det menneske, du støtter og vejleder.

Uddannelsen bygger på en helhedsorienteret tilgang, hvor du naturligt inddrager det kropslige, følelsesmæssige, kognitive, energetiske og sjælelige. Uddannelsen bygger på det fundament, at det ene kan ikke stå uden det andet.

Uddannelsen kombinerer det naturvidenskabelige, det psykologiske, det kvantefysiske og det åndsvidenskabelige.

HVAD LÆRER DU?

Du får på Skandinaviens Traume- & Helingsuddannelse en helt ny tilgang til at arbejde med mennesker og traumer.

Du lærer om den motoriske og psykologiske udviklingslære koblet sammen med læren om energisystemet og energicentrene. Den sammenkobling giver dig et overblik over, hvor energien er stagneret eller ubalanceret. Du lærer, hvor du med fordel kan sætte ind kropsligt, følelsesmæssigt, kognitivt, energetisk og sjæleligt.

Du lærer at læse kropsholdninger og herigennem hvilken udviklingsstruktur, der er umoden og derfor trænger til omsorg og næring.

Når en udviklingsstruktur i os er umoden, er den underudviklet og måske stagneret, hvilket kan skyldes en traumatisk hændelse, nutidig som epi-genetisk.

Her bringer vi bl.a. indre-barn-heling, kropsligt arbejde, sjælshentning, energiarbejde, sjæls- og familiekonstellationer og kreativitet i spil.

Du lærer ydermere forskellige healingsteknikker af shamanistisk oprindelse.

Under uddannelsen træner vi sjælskontakt og herigennem at mærke din forbundethed nedad-, opad-, indad- og udadtil.

Vi træner også, hvordan vi kan samarbejde med naturen i en helingsproces.

Undervejs kommer du naturligvis til at gå vejen selv, så du erfarer og lever det igennem din egen krop.

INTERNE UNDERVISERE

LOTTE WEAVER

Lotte er stifter af EMBOLC og brænder for at støtte familier gennem det mørke, der følger med psykisk sygdom og psykisk sårbarhed.

Hun har en lang liste af uddannelser og erfaring. Men vigtigst af alt er Lotte mor til en datter, der har været alvorligt psykisk syg, så hendes eget liv har vist hende vejen til at støtte andre forældre i at stå stærkt i sig selv, så de kan støtte deres børn i lysten og modet til livet.

Lottes kontinuerlige interesse for helingsprocesser og traumeforvandling er opstået i den sammenhæng, og i dag arbejder hun med hele familien – mødre, fædre, udfordrede “børn” i alle aldre og deres søskende.

Hun har bred erfaring med at støtte, vejlede og facilitere traumehelingsprocesser. Hendes unikke tilgang bygger bl.a. på at bringe kroppen og kroppens intilligens bevidst med ind i helingsprocessen. Traumet sidder i kroppen, og kroppen husker. Når krop, psyke, sind og sjæl danner en fælles bevidsthed, kan traumet heles på et dybere og højere plan.

Dertil specialiserer Lotte sig i at trække den individuelle helingsprocess med ind i gruppen af ligestillede, hvor mennesket kan blive bevidnet, genkendt, rummet og derved helet på et dybere niveau end ved den individuelle terapi alene. Alt i rette tid.

Lotte er oprindeligt Kand.Komm.Psyk. i psykologi og kommunikation. Hun er Enneagramcoach, Teamcoach og Mastercoach. Hun har mange års ledelses- og konsulenterfaring i store virksomheder, hvor hun har specialiseret sig i strategi, ledelse, workshopforløb, facilitering, proces- og forandringsledelse og personlig udvikling.

Dertil er hun certificeret i og har taget et utal af kurser og uddannelser i “hellig medicin” og har udviklet en værktøjskasse med blandt andet redskaber til sansetræning, yoga, meditation, Ayurveda, heling, sjælsarbejde, klarsyn og -følelse, familieopstilling og shamanistisk praksis, hvor vi vender os mod naturen og bruger den som en del af helingsarbejdet.

Lotte har været medlem af Bedre Psykiatri i flere år og har været aktiv i både den lokale bestyrelse, den regionale forening og i Psykiatriforeningernes Fællesråd i Region Hovedstaden. Hun har også siddet i Advisory Board i The Art of Transformation, hvor ”Vi anerkender kunstens evne til at forbinde det rationelle med det irrationelle og bruger den aktivt til at skabe forandring for mennesker og samfund.”

Lotte bor i Hillerød med sin mand Ray, som hun har to nu voksne børn og hyrdehunden Max sammen med.

FREJA ROSALINA SOMMER

Freja er stifter af Freja Rosalina – L.O.V.E. Institute og brænder for at åbne hjerter, igennem traumeterapi og heling.

Hun har en lang liste af uddannelser, kurser og erfaring, men vigtigst af alt har hun gået vejen selv.

Freja trådte bevidst ind på sin helingsvej som 22-årig. Siden da har hun studeret og arbejdet med sammenhængen imellem kroppen, psyken, mindsettet, det energetiske, sjælelige og åndelige i forhold til udviklingsarbejde og heling af traumer.

Freja er oprindeligt uddannet yogalærer. Hun har desuden været 2 år forbi fysioterapeutstudiet, er uddannet psykoterapeut ved Bodynamic og er også psykomotorisk terapeut. Hun har været 3 år i shamanlære og har diverse healingskurser. Hun er også uddannet klassisk numerolog. Den sidste uddannelse i rækken er Familieopstilling.

Freja har arbejdet inden for det pædagogiske område med både børn, unge, voksne og gamle, inden for både normalområdet og specialområdet med både fysiske og psykiske lidelser.

Sideløbende har hun haft forskellige selvstændige virksomheder indenfor krop, psyke, sind og sjæl.

Freja har bred erfaring med at støtte, vejlede og facilitere traumehelingsprocesser både igennem 1:1 sessioner, forløb og gruppeforløb. 

I 2022-2023 skabte hun L.O.V.E. Healing Practitioner uddannelsen, en 1-årig efteruddannelse i traumeterapi- og heling. Den dybdegående og helhedsorienterede uddannelse banede vejen for at skabe Skandinaviens Traume- og Helingsuddannelse sammen med Lotte.

Freja videreuddanner sig kontinuerligt inden for traume- og helingsområdet igennem kurser, uddannelser, fordi det er hendes passion.

Hun bor i Hillerød med sin mand Kim, deres søn og hunden Thorr.

EKSTERNE UNDERVISERE

ERNÆRINGSLINJEN V. PERNILLE HØEGH

Pernille introducerer os for:

– Funktionel Medicin og for kostens betydning for kroppen inkl. hjernen

– Fordøjelsen af mad og sammenhæng til immunforsvar, hjernen & dit humør

– Hvordan blodsukker og inflammation i kroppen påvirker din psyke

– Hvordan du ved, om du mangler næringsstoffer, hvordan det kan testes, hvad en test viser og ikke viser.

Du får desuden fire personlige sessioner med Pernille, og du får testet tilstanden af dine egne næringsstoffer i din krop. Dette for at du erfarer gennem din egen krop, hvordan Funktionel Medicin og kost kan støtte en helingsproces.

ALLERGIKOMPAGNIET V. TORBEN FRANK ANDERSEN

Torben kommer og underviser os i sammenhængen mellem allergi, traumer og overbevisninger. Han belyser, hvordan man med kinesiologi kan identificere og hele disse.

Hjernen fungerer som en computer, hvor man med en simpel teknik kan spørge sig vej ind til dybereliggende traumer – ubevidste som bevidste. Det kommer du til at erfare på egen krop, så du får en dybere forståelse for metodens muligheder.

HVAD ER DINE MULIGHEDER EFTER UDDANNELSEN?

Vil du være en del af EMBOLCs team?

I EMBOLC har vi flere henvendelser, end vi kan håndtere, så vi udvider.

Efter endt uddannelse har du derfor mulighed for at arbejde som en del af EMBOLCS team.

Det betyder, at dit navn og titel – inkl. at du er certificeret Skandinavisk Traume- og Helingsterapeut – er på vores hjemmeside, at vi henviser de mennesker til dig, som er i din målgruppe og evt. geografiske placering, og at vi markedsfører for og med dig. Alle de ting, det kan være rigtig træls at skulle klare selv som selvstændig, støtter vi dig i, så du kan have fokus på dit arbejde.

Vores vision er at samle os, der brænder for en helhedsorienteret helingsproces under ét tag. Vi kalder det for Helhedshuset. I Helhedshuset samarbejder vi med hinanden om og med de mennesker, der søger til os, og vi møder dem altid i øjenhøjde præcis, hvor de er.  

Med tiden er vores vision at have Helhedshuse over hele landet, som mennesker med udfordringer og deres familier kan søge til, når behovet opstår.

For nu er dette Helhedshus virtuelt. Og vi har brug for dig, så vi kan realisere visionen.

Kontakt Lotte Weaver på Lotte@embolc.org for yderligere information.

DET PRAKTISKE

Skandinaviens Traume- & Helingsuddannelse varer ca. 1 år og består af 10 moduler.

Vi mødes månedligt henholdsvis 2 eller 3 dage per modul.

UNDERVISNINGSDAGE I HILLERØD OG HELSINGE

2023

2., og 3. oktober, kl. 10-16 i Helsinge

7. og 8. november, kl. 10-16 i Hillerød

December Juleferie

2024

8. og 10. januar kl. 10-16 og 9. januar kl. 10-18 i Hillerød

5. og 6. februar kl. 10-16 og 7. februar kl. 10-18 i Hillerød

5. og 6. marts, kl. 10-16 i Hillerød

2. og 3. april, kl. 10-16 i Hillerød

7. og 8. maj, kl. 10-16 i Helsinge

4. og 5. juni, kl. 10-16 i Helsinge

Juli Sommerferie

6. og 7. august, kl. 10-16 i Helsinge

5. og 6. september, eksamen mellem kl. 10-16 i Helsinge 

Fælles fejring og certificering d. 6. september kl. 18-? i Helsinge

Adresse i Helsinge: Lykkedal Retreat, Dalvej 5 (Dalvej er en lang grussti, nr. 5 ligger for enden af grusstien)

Adresse i Hillerød: Yoga Mandala, Holmetorvet 5-7

PRIS 

Skandinaviens Traume- og Helingsuddannelse starter den 2. oktober og prisen er 49.500 kr. og kan betales i op til 12 rater.

Betaler du hele beløbet på en gang, er prisen 46.500 kr.

Dertil kommer en udgift til de 4 konsultationer med Pernille Høegh, der betales direkte til Pernille på 2.950 kr. (betaling af tre rater er muligt) Samt udgift til test, der betales til laboratoriet på ca. 2.595 kr. eller 3.100 kr., alt efter hvilken test du og Pernille beslutter, du skal tage. Du får Pernilles bog om antiinflammatorisk kost, inkl. 75 opskrifter, med i prisen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål omkring Skandinaviens Traume- og Helingsuddannelse, og om den er rigtig for dig, så book en afklarende samtale med enten Lotte Weaver eller Freja Rosalina Sommer.

Lotte Weaver – EMBOLC

lotte@embolc.org

SMS: 2564 6165

Freja Rosalina – L.O.V.E. Institute

Mail: freja@frejarosalina.dk

SMS: 4291 6124

Skriv et svar

Subscribe for newsletter

Sign up for our newsletter to hear more about courses, seminars, presentations, our work in companies & organizations and our political work for better conditions and real treatment for those with mental health issues and severe mental illness.

Visit our BLOG

Visit our blog and expect to hear something other than the ordinary debate on mental health and treatment.

Lotte Weaver

Founder of Embolc
info@embolc.org

Contact embolc