fbpx
Om vores stifter
Lotte er stifter af EMBOLC og brænder for at støtte familier gennem det mørke, der følger med psykisk sygdom.

Hun har en lang liste af uddannelser og erfaring. Men vigtigst af alt er Lotte mor til en datter, der har været alvorligt psykisk syg, så hendes eget liv har vist hende vejen til at støtte andre forældre i at stå stærkt i sig selv, så de kan støtte deres børn i lysten og modet til livet.

Lotte er oprindeligt Kand.Komm.Psyk. i psykologi og kommunikation. Hun er Enneagramcoach, Teamcoach og Mastercoach. Hun har mange års ledelses- og konsulenterfaring i store virksomheder, hvor hun har specialiseret sig i strategi, ledelse, workshopforløb, facilitering, proces- og forandringsledelse og personlig udvikling.

Dertil er hun certificeret i og har taget et utal af kurser i “hellig medicin” og har udviklet en værktøjskasse med blandt andet redskaber til sansetræning, yoga, meditation, Ayurveda, heling, sjælsarbejde, klarsyn og -følelse og shamanistisk praksis, hvor vi vender os mod naturen og bruger den som en del af helingsarbejdet.

Lotte har været medlem af Bedre Psykiatri i flere år og har været aktiv i både den lokale bestyrelse, den regionale forening og i Psykiatriforeningernes Fællesråd i Region Hovedstaden. Hun har også siddet i Advisory Board i The Art of Transformation, hvor ”Vi anerkender kunstens evne til at forbinde det rationelle med det irrationelle og bruger den aktivt til at skabe forandring for mennesker og samfund.”

Hun deltager desuden aktivt i politiske møder til strategier for psykiatrien. Ligesom hun arbejder aktivt med politiske partier og samarbejdspartnere på alternativer til og udvidelse af psykiatrien.

Lotte bor i Hillerød med sin mand Ray, som hun har to nu voksne børn sammen med.

Lotte Weaver

Stifter af EMBOLC

Subscribe for newsletter

Sign up for our newsletter to hear more about courses, seminars, presentations, our work in companies & organizations and our political work for better conditions and real treatment for those with mental health issues and severe mental illness.

Visit our BLOG

Visit our blog and expect to hear something other than the ordinary debate on mental health and treatment.

Lotte Weaver

Founder of Embolc
info@embolc.org

Contact embolc