fbpx
Politikere
I EMBOLC tror vi på, at mennesker, der lider af symptomer på psykiske problemer og alvorlig psykisk sygdom, kan hele. Vi ser det hver dag, når mennesker får adgang til den rette personlige helbredende behandling og bliver mødt som mennesker frem for som en diagnose eller en sygdom.  

Vi mener også, at vi skal starte tidligt og tilbyde alternativer til traditionel psykiatri, når symptomerne opstår.  

Ofte efterlades mennesker med psykiske problemer ubehandlet og uhelbredt. Det har store konsekvenser for disse mennesker og deres familier. Det har også enorme økonomiske omkostninger for samfundet, at de samme mennesker gang på gang tiden kommer tilbage til systemet.  

Vi ser en tendens til at behandle alle mennesker med lignende symptomer ens. Mens symptomerne kan være ens, kan årsagerne bag symptomerne være meget forskellige. Meget forskning er tilgængelig, som vi ikke bruger.  

Hvorfor er det for eksempel, at nogle mennesker bliver helbredt fra en behandling, og andre med lignende symptomer ikke bliver helbredt?  

Vi er også velsignet med kroppe og sind, der kan helbrede sig selv. Når vi ikke heler, er vi nødt til at se på, hvorfor det er.  

Når vores system er i en tilstand af stress, er vi ikke i stand til at hele. Det er derfor vigtigt, at vi ved, hvordan vi kan støtte folk i at komme i en helings tilstand.  

Embolc inkluderer krop, sind, følelser og sjæl for at understøtte bæredygtig heling.  

Vi har stor erfaring med succesfulde healingsmetoder, og vi ønsker at tage en aktiv rolle i samfundet og i politiske rammer for at sikre den nødvendige udvikling.  

Det behøver ikke at koste mere. Med tiden vil det koste samfundet meget mindre – og så kommer vi endda til at støtte folk i at genfinde glæden ved at se livet i øjnene.  

Vores grundlægger, Lotte Weaver, fortæller åbent sin egen families historie om at komme igennem alvorlige psykiske problemer, om deres erfaringer og om de metoder, der hjalp hendes familie med at hele. Hun har også stor erfaring fra at arbejde med familier, der har psykisk sygdom tæt på.  

  Kontakt EMBOLC for at høre mere. Vi hjælper altid gerne med at udvikle vores sundhedsvæsen.  

Subscribe for newsletter

Sign up for our newsletter to hear more about courses, seminars, presentations, our work in companies & organizations and our political work for better conditions and real treatment for those with mental health issues and severe mental illness.

Visit our BLOG

Visit our blog and expect to hear something other than the ordinary debate on mental health and treatment.

Lotte Weaver

Founder of Embolc
info@embolc.org

Contact embolc