fbpx

EMBOLC COURSES & EVENTS

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

SKANDINAVIENS TRAUME- & HELINGSUDDANNELSE

Skandinaviens Traume- & Helingsuddannelse er en 1-årig efteruddannelse i traume- og helingsprocesser.

15. april 2024 19. marts 2025

HVEM ER SKANDINAVIENS TRAUME- & HELINGSUDDANNELSE TIL?

Skandinaviens Traume- & Helingsuddannelse er for terapeuter, coaches og healere, der ønsker at (gen)finde deres urgamle visdom, så de kan støtte sig selv og deres klienter i at skabe et frit, passioneret og nydelsesfuldt liv – uden blokeringer fra nutidige og nedarvede traumer.

HVAD BLIVER DU EFTER ENDT UDDANNELSE?

Efter endt uddannelse og certificering kan du bruge titlen: Skandinavisk Traume- & Helingsterapeut.

HVAD ER UNIKT VED SKANDINAVIENS TRAUME- & HELINGSUDDANNELSE?

Under Skandinaviens Traume- & Helingsuddannelse bliver du indført i en bred vifte af kraftfulde og dybdegående redskaber indenfor traumeprocesser og -forståelse. Du får redskaber, som du ellers skal hente på flere forskellige uddannelser indenfor flere forskellige retninger.

Du træner desuden under uddannelsen at bruge og sammensætte disse forskellige tilgange intuitivt – i overensstemmelse med dig og det menneske, du støtter og vejleder. Uddannelsen bygger på en helhedsorienteret tilgang, hvor du naturligt inddrager det kropslige, følelsesmæssige, mentale og sjælelige.  Den kombinerer det naturvidenskabelige, det psykologiske, det kvantefysiske og det åndsvidenskabelige.

HVAD LÆRER DU?

 • Hvordan du kan arbejde med dine klienter fra de tidligste eksistentielle traumer op igennem alle aldre – både kropsligt, mentalt, psykologisk og sjæleligt.
 • Hvordan du arbejder med de traumer, der er gået i arv fra slægt og inkarnationer, gennem både shamanistiske praksisser og familieopstilling.
 • Hvordan du kan støtte helingsprocessen gennem balancering af nervesystemet, kosten og naturen.
 • Hvordan du anvender indre-barn-heling, sjælehentning og energiarbejde i traumehelingsprocessen.
 • Hvordan du anvender forskellige healingsteknikker af shamanistisk oprindelse.
 • Hvordan den lille død, kan blive den store healer.
 • Hvordan du med fordel kan sætte ind kropsligt, følelsesmæssigt, mentalt og sjæleligt i en traumehelingsproces.

Undervejs kommer du til at gå vejen selv, så du erfarer og lever det igennem din egen krop.

HVAD GIVER  UDDANNELSEN DIG SOM TERAPEUT, COACH OG HEALER?

Du får på Skandinaviens Traume- & Helingsuddannelse en ny tilgang til at arbejde med mennesker og traumer – en urgammel forståelse sat i nye rammer.

 • Du får adgang til din indre visdom gennem din sjæl, så du kan støtte dine klienter hurtigere, lettere og dybere.
 • Du frigiver din egen tid og energi, da du kan gøre dit arbejde hurtigere og lettere.
 • Du støtter dine klienter med at skabe en vedvarende transformation af de traumer og mønstre, som  igennem almindelig terapi kan tage årtier at få transformeret.
 • Dine klienter mærker dybtfølt i jeres sessioner, at uanset hvad de har oplevet og været igennem, er de ikke gået i stykker. De er allerede hele og unikke, som de er. Ligesom dig.

INTERNE UNDERVISERE

LOTTE WEAVER

Lotte er stifter af EMBOLC og brænder for at støtte familier gennem det mørke, der følger med psykisk sygdom og psykisk sårbarhed.

Hun har en lang liste af uddannelser og erfaring. Men vigtigst af alt er Lotte mor til en datter, der har været alvorligt psykisk syg, så hendes eget liv har vist hende vejen til at støtte andre forældre i at stå stærkt i sig selv, så de kan støtte deres børn i lysten og modet til livet.

Lottes kontinuerlige interesse for helingsprocesser og traumeforvandling er opstået i den sammenhæng, og i dag arbejder hun med hele familien – mødre, fædre, udfordrede “børn” i alle aldre og deres søskende.

Hun har bred erfaring med at støtte, vejlede og facilitere traumehelingsprocesser. Hendes unikke tilgang bygger bl.a. på at bringe kroppen og kroppens intilligens bevidst med ind i helingsprocessen. Traumet sidder i kroppen, og kroppen husker. Når krop, psyke, sind og sjæl danner en fælles bevidsthed, kan traumet heles på et dybere og højere plan.

Dertil specialiserer Lotte sig i at trække den individuelle helingsprocess med ind i gruppen af ligestillede, hvor mennesket kan blive bevidnet, genkendt, rummet og derved helet på et dybere niveau end ved den individuelle terapi alene. Alt i rette tid.

Lotte er oprindeligt Kand.Komm.Psyk. i psykologi og kommunikation. Hun er Enneagramcoach, Teamcoach og Mastercoach. Hun har mange års ledelses- og konsulenterfaring i store virksomheder, hvor hun har specialiseret sig i strategi, ledelse, workshopforløb, facilitering, proces- og forandringsledelse og personlig udvikling.

Dertil er hun certificeret i og har taget et utal af kurser og uddannelser i traumebehandling og “hellig medicin” og har udviklet en værktøjskasse med blandt andet redskaber til sansetræning, yoga, meditation, Ayurveda, heling, sjælsarbejde, klarsyn og -følelse, familieopstilling og shamanistisk praksis, hvor vi vender os mod naturen og bruger den som en del af helingsarbejdet med traumer.

Lotte har været medlem af Bedre Psykiatri i flere år og har været aktiv i både den lokale bestyrelse, den regionale forening og i Psykiatriforeningernes Fællesråd i Region Hovedstaden. Hun har også siddet i Advisory Board i The Art of Transformation, hvor ”Vi anerkender kunstens evne til at forbinde det rationelle med det irrationelle og bruger den aktivt til at skabe forandring for mennesker og samfund.”

Lotte bor i Hillerød med sin mand Ray, som hun har to nu voksne børn og hyrdehunden Max sammen med.

FREJA ROSALINA SOMMER

Freja er stifter af Freja Rosalina og brænder for at åbne hjerter, igennem traumeterapi og heling.

Hun har en lang liste af uddannelser, kurser og erfaring, men vigtigst af alt har hun gået vejen selv.

Freja trådte bevidst ind på sin helingsvej som 22-årig. Siden da har hun studeret og arbejdet med sammenhængen imellem kroppen, psyken, mindsettet, det energetiske, sjælelige og åndelige i forhold til udviklingsarbejde og heling af traumer.

Freja er oprindeligt uddannet yogalærer. Hun har desuden været 2 år forbi fysioterapeutstudiet, er uddannet psykoterapeut ved Bodynamic og er også psykomotorisk terapeut. Hun har været 3 år i shamanlære og har diverse healingskurser. Hun er også uddannet klassisk numerolog. Den sidste uddannelse i rækken er Familieopstilling.

Freja har arbejdet inden for det pædagogiske område med både børn, unge, voksne og gamle, inden for både normalområdet og specialområdet med både fysiske og psykiske lidelser.

Sideløbende har hun haft forskellige selvstændige virksomheder indenfor krop, psyke, sind og sjæl.

Freja har bred erfaring med at støtte, vejlede og facilitere traumehelingsprocesser både igennem 1:1 sessioner, forløb og gruppeforløb. 

I 2022-2023 skabte hun L.O.V.E. Healing Practitioner uddannelsen, en 1-årig efteruddannelse i traumeterapi- og heling. Den dybdegående og helhedsorienterede uddannelse banede vejen for at skabe Skandinaviens Traume- og Helingsuddannelse sammen med Lotte.

Freja videreuddanner sig kontinuerligt inden for traume- og helingsområdet igennem kurser, uddannelser, fordi det er hendes passion.

Hun bor i Hillerød med sin mand Kim, deres søn og hunden Thorr.

EKSTERN UNDERVISER

ERNÆRINGSLINJEN V. PERNILLE HØEGH

Pernille introducerer os for:

– Funktionel Medicin og for kostens betydning for kroppen inkl. hjernen

– Fordøjelsen af mad og sammenhæng til immunforsvar, hjernen & dit humør

– Hvordan blodsukker og inflammation i kroppen påvirker din psyke

– Hvordan du ved, om du mangler næringsstoffer, hvordan det kan testes, hvad en test viser og ikke viser.

Du får desuden fire personlige sessioner med Pernille, og du får testet tilstanden af dine egne næringsstoffer i din krop. Dette for at du erfarer gennem din egen krop, hvordan Funktionel Medicin og kost kan støtte en helingsproces.

ALLERGIKOMPAGNIET V. TORBEN FRANK ANDERSEN

Torben kommer og underviser os i sammenhængen mellem allergi, traumer og overbevisninger. Han belyser, hvordan man med kinesiologi kan identificere og hele disse.

Hjernen fungerer som en computer, hvor man med en simpel teknik kan spørge sig vej ind til dybereliggende traumer – ubevidste som bevidste. Det kommer du til at erfare på egen krop, så du får en dybere forståelse for metodens muligheder.

DET PRAKTISKE

Skandinaviens Traume- & Helingsuddannelse er en 1-årrig efteruddannelse og består af 10 moduler.

Vi mødes månedligt i henholdsvis 2 og 3 dage per modul. Undervisningen foregår på Lærkegården i skønne omgivelser i Nordsjælland. Adressen er: Markebækvej 2, 3320 Skævinge.

Det er muligt at leje et dejligt værelse med eget bad og tekøkken, hvis man ønsker at overnatte.

UNDERVISNINGSDAGE

2024

15. og 16. april, kl. 10-16

21. og 22. maj, kl. 10-16

18. og 19. juni, kl. 10-16

Juli sommerferie

19., 20. og 21. august, kl. 10-16

17. og 18. september, kl. 10-16

14., 15., og 16. oktober, kl. 10-16

19., og 20. november, kl. 10-16

December juleferie

2025

21. og 22. januar kl. 10-16

18. og 19. februar kl. 10-16

18. og 19. marts, kl. 10-16 – eksamen

Fælles fejring og certificering d. 19. marts kl. 16-?

PRIS 

Skandinaviens Traume- og Helingsuddannelse koster 59.500 kr. (betaling i op til 10 rater er muligt)

Betaler du hele beløbet på en gang, er prisen 54.500 kr.

Der er fuld forplejning med i prisen på de dage, vi mødes – inkl. en dejlig frokost fra Lærkegårdens gårdcafé.

Dertil kommer en udgift til de 4 konsultationer med Pernille Høegh, der betales direkte til Pernille på 2.950 kr. (betaling af tre rater er muligt) Samt udgift til test, der betales til laboratoriet på ca. 2.595 kr. eller 3.100 kr., alt efter hvilken test du og Pernille beslutter, du skal tage. Du får Pernilles bog om antiinflammatorisk kost, inkl. 75 opskrifter, med i prisen.

OPNÅ HALV PRIS PÅ UDDANNELSEN MED BRUTTOLØNSORDNINGEN

Der er flere af vores kursister, som undersøger, om deres arbejdsgiver kan betale helt eller delvist for  deres uddannelse.

Hvis du ikke har denne mulighed, er der måske mulighed for, at du alligevel kan købe uddannelsen for cirka halv pris.

Via bruttolønsordningen kan din arbejdsgiver nemlig betale uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn over de 12 måneder, som uddannelsen tager. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, for du betaler selv, men med dine lønkroner før skat. Det betyder, at du sparer din skatteprocent.

Så er du interesseret i at tage uddannelsen, så undersøg med din arbejdsplads, om de kan give dig en bruttolønsordning. De er velkomne til at kontakte os direkte, så vi kan sætte det op med dem.

Du er velkommen til at kontakte Lotte Weaver på Lotte@embolc.org for yderligere spørgsmål. Hun har selv taget uddannelser på denne måde og har også haft flere medarbejdere på Bruttolønsordningen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål omkring Skandinaviens Traume- og Helingsuddannelse, og om den er rigtig for dig, så book en afklarende samtale med enten Lotte Weaver eller Freja Rosalina Sommer.

Lotte Weaver

lotte@embolc.org

SMS: 2564 6165

Freja Rosalina

Mail: freja@frejarosalina.dk

SMS: 4291 6124

Skriv et svar

Subscribe for newsletter

Sign up for our newsletter to hear more about courses, seminars, presentations, our work in companies & organizations and our political work for better conditions and real treatment for those with mental health issues and severe mental illness.

Visit our BLOG

Visit our blog and expect to hear something other than the ordinary debate on mental health and treatment.

Lotte Weaver

Founder of Embolc
info@embolc.org

Contact embolc