fbpx

EMBOLC COURSES & EVENTS

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

UDSOLGT – FRIGIV DIN INDRE MAMA HJERTEKRIGER – JYLLAND

FORLØBET FOR MØDRE TIL PSYKISK SÅRBARE

2. May 2022 28. November 2022

ER DET FOR MIG?

FRIGIV DIN INDRE MAMA HJERTEKRIGER er for dig, der er mor til en psykisk sårbar. Måske er dit barn alvorligt syg. Måske er hun eller han voksen, ung eller stadig et barn. Måske bor dit barn hjemme eller er flyttet ud. FRIGIV DIN INDRE MAMA HJERTEKRIGER tager udgangspunkt i dig, og i hvordan du kan stå endnu stærkere i dig selv, mens du også får værktøjer til at støtte dit barns helingsproces, når det er relevant.

Det er for dig, der gerne vil arbejde i dybden med dig selv. For din egen skyld men også for at stå stærkere i dig selv, så du kan støtte dit barn optimalt i lysten og modet til livet. Det er for dig, der er træt af at vakle, når dit barn er udfordret. For dig, der er SÅ klar til at mærke dig selv igen. For dig, der gerne vil opleve mere ro og glæde, også når livet er fyldt med udfordringer. For dig, der længes efter DIG.

HVORFOR?

Fordi du godt må være lykkelig og nyde livet. Det er faktisk din ret.

Og fordi at vejen til, at vores børn – også voksne børn – får det bedre, ofte går gennem os. Det lyder måske mærkeligt. Det er det ikke.

Ligesom du nok ofte er på forkant med, hvordan dit barn har det, er forbundet med dit barn og nærmest ved, hvad der kommer, før det sker, så er dit barn også forbundet til dig. Dit barn ved også, hvordan du har det, og hvordan du vil reagere – også når du prøver at skjule det. Når du står stærkere i dig og rummer dig selv og derved omverdenen på en anden måde, så vil dit barn også helt automatisk få det bedre og få lettere ved at rumme sig selv.

Jeg har efterhånden set det ske mange gange.

MIN EGEN VEJ

I min families tilfælde måtte jeg selv finde vejen. Jeg så i øjnene på psykiatere, at de ikke havde svaret. Det skræmte mig. Hvor skulle jeg så gå hen?

Jeg gik selv i gang, for det var et spørgsmål om liv eller død. Jeg fulgte min intuition og søgte viden og redskaber uden for mig selv og inde i mig selv. Jeg er aldrig stoppet siden.

Min datter er gået fra at være så syg og psykotisk, at hun endte i det amerikanske retssystem, til i dag at være rask. Hun har selv lavet ALT arbejdet, men jeg har støttet hende i at finde vejen og sat det program sammen til hende, der stadig i dag støtter hende i lysten og modet til livet. Faktisk er hun et af de stærkeste og mest inspirerende mennesker, jeg kender.

Og helingsprocessen involverer mig. At jeg selv helede mine sår. At jeg stod og til stadighed står stærkt nok i mig til at kunne støtte hende og min familie optimalt igennem det kaos og den smerte, det kan være at have psykisk sygdom tæt på. At jeg havde tålmodigheden til at vente, til hun var klar. At jeg var klar, da hun blev klar. Og ikke mindst at jeg også stadig i dag ved, når jeg bare skal blande mig helt uden om. Det kan være en af de største opgaver for os mødre.

Jeg troede, jeg stod stærkt nok med kandidatgrader i både psykologi og kommunikation, flere coachinguddannelser og masser af erfaring. Jeg havde stadig lang vej. Og vejen var utraditionel.

I dag støtter jeg andre mødre i at stå stærkere i sig selv, så de kan støtte deres børn i lysten og modet til livet. Ingen mor bør stå så alene, som jeg følte mig, og ikke vide, hvor de får hjælp.

Ingen proces er ens, hverken for mødre eller for deres børn. Derfor giver jeg dig, der er klar, nogle redskaber under dette forløb, der støtter dig i at stå stærkt i dig og finde din og din families helt egen vej.

Dette forløb er vejen for Mama Hjertekrigeren – og den vej kræver bevidsthed, mod, disciplin, vedholdenhed, tålmodighed, tillid, hjerte og kærlighed. I dit tempo, simpelt og med ro og i flow.

TIDSRAMME

Hele forløbet er 6 måneder – 24 uger – opdelt i tre moduler, som du kan læse om nedenfor.

Vi begynder d. 2. maj, hvor du bliver lukket ind i den lukkede facebook-gruppe.

Vi mødes fysisk første gang d. 8. maj i de smukke omgivelser ved NOR36 kl. 10-16.

Adressen er: Norsmindevej 36A, 8340 Malling

Derefter mødes vi hver anden uge – enten online eller fysisk. Vi holder ferie i juli. Så faktisk er vi sammen i 28 uger.

Datoerne for de fysiske Hjertekrigermøder i NOR36 er: 8/5, 12/6, 13/8, 11/9, 9/10, 6/11

Datoerne for online møder er: 23/5, 27/6, 29/8, 26/9, 24/10, 21/11. Vi mødes online fra kl. 17-18.

Forløbet slutter d. 28/11.

HVAD FÅR DU?

Udover at få adgang til nye sider af dig selv og din indre styrke, får du

∞ …Min støtte i 24 uger – med adgang til hele min værktøjskasse, intuition og indføling (du udvikler din egen undervejs)

∞ …Personlige sessioner med mig gennem hele forløbet – i det omfang du har behov for

∞ …Fysiske gruppemøder én gang om måneden i NOR36 i Mallinge

∞ …Online gruppemøder mellem de fysiske gruppemøder, så vi mødes ca. hver anden uge gennem hele forløbet (bortset fra i juli hvor vi holder ferie)

∞ …adgang til ubegrænset sparring i en mindre, lukket online gruppe med de andre kvinder og mødre, der også går vejen. Der er maks 6 kvinder i gruppen.

∞ …specifikke livsændrende øvelser, der støtter din individuelle rejse.

FORLØBET

Modul 1 – Min krop, mit tempel

På dette modul lander du i din krop, dit tempel. Kroppen er ofte overset, når vi søger at skabe psykisk balance i os selv. Men kroppen husker alt, og selv når vi har givet slip og bearbejdet det, vi gerne vil slippe i hovedet, holder kroppen stadig fast – ofte uden vi er bevidste om det. Nogle gange sætter det sig endda som fysiske udfordringer. Du får derfor redskaber til at støtte din krop, så den – dit fundament – står stærkt i din videre rejse.

Modul 2 – Mit hjerte, min sjæl

Sjælen prøver altid at komme igennem til os, men ofte hører vi den ikke, fordi vi har så travlt med alle hverdagens gøremål. Vi kan ganske enkelt ikke høre vores sjæl, når vores hoved larmer. I Vesten er vi desuden ikke oplært i at lytte til vores sjæl. Vi taler faktisk helst ikke om den. Af en eller anden spøjs grund er den blevet lidt pinlig at tale om – medmindre vi dør, for så taler præsten om den i kirken. I Østen arbejder man aktivt med sjælsbegrebet. Det gør vi også her.

Du lærer på dette modul at lytte til din egen stemme først – sjælens stemme – så du ikke er i tvivl om, at du træffer de rigtige beslutninger for dig og din familie.

Modul 3 – Min passion, min livskraft

Nu er tiden endelig kommet til at tage din indre vildkvinde, din indre HJERTEKRIGER, hjem. Med kontakten til hende ved vi, at alt – på forunderlig vis – er, som det skal være. Vi ved, at vi er forbundet med alt og alle. Vi ved, at vi altid har et valg. Vi forstår vores grænser og omfavner alle vores følelser. Vi er mødre, og vi er kvinder, med alt det indebærer. Vi tager de tabte dele af os selv hjem. Vi VED, at vi kan gøre en forskel for os selv, for vores familier, for vores børn. Vi ved, vi er en vigtig del af helingsprocessen. Du genfinder ganske enkelt din passion og din livskraft.

HVEM ER FACILITATOREN?

Jeg hedder Lotte Weaver. Jeg er spirituel mentor for mødre psykisk sårbare.

Vigtigst af alt er jeg mor til en datter, der har lidt af alvorlig psykisk sygdom, og materialerne i dette kursus blev først og fremmest udviklet for at hjælpe min egen familie med at komme sig efter psykisk sygdom og mange års belastning. Det gik op for mig, hvor vigtigt det er, at jeg står stærkt i mig igennem min families heling. Jeg kan ærligt sige, at hvis jeg ikke selv havde lavet det indre arbejde, jeg har, så ville min familie ikke være, hvor den er i dag.

Jeg er oprindeligt kandidat i kommunikation og psykologi, og jeg er intuitiv certificeret enneagram coach, team coach og master coach. Jeg har mange års erfaring i ledelse og som konsulent og har bred erfaring med personlig udvikling og i at udvikle og facilitere workshops og kurser. Jeg har også certificeringer og har deltaget i en lang række kurser i alternativ praksis og har udviklet en værktøjskasse, der omfatter yoga, meditation, sansetræning, Ayurveda, sjælshealing og klarsyn og klarfølelse.

Enhver helingsproces, fysisk som psykisk, skal have kroppen med, og jeg har altid haft en særlig interesse for krop og kost. Jeg har omfattende viden om antiinflammatorisk kost og kosttilskud efter i mange år at have fulgt udviklingen af Funktionel Medicin, hvor kost ses som den ideelle medicin. Jeg interesserer mig for urter og deres forskellige helbredende funktioner samt viden om østlig praksis, Ayurveda og specifik kost for forskellige kropstyper. Vi er velsignet med en verden fuld af naturmedicin, som mange af os har glemt gennem årene.

Jeg kombinerer min viden fra mine forskellige studier, mine tidligere forskellige forløb med mange skønne kvinder og mine egne personlige erfaringer i FRIGIV DIN INDRE MAMA HJERTEKRIGER.

Signe Tang Elgaard, ejer af NOR36, fungerer til tider som medfacilitator. Signe har en lang række uddannelser og kurser indenfor Human Design, clairvoyance, mindfulness, coaching, yoga, ledelse, projektledelse, procesfacilitering, energiarbejde m.m. . Hun er selv mor til en sensitiv datter.

HVAD SIGER DELTAGERE PÅ TIDLIGERE KURSER?

“For et lille år siden stod jeg stille bag min datters dør og græd…magtesløs og frustreret – min datter var lige brudt helt sammen og havde låst døren. Jeg – mor, kvinde, kæreste, pædagog og faktisk også spirituel – havde aldrig rigtig lært trinene til denne dans….at være der for min datter på hendes rejse, uden at miste mig selv. Jeg søgte noget, men vidste ikke hvad…meget var prøvet med periodisk pletvis succes.

Det var dér Lotte dukkede op – rolig, rummende og fast som en klippe – rakte hun mig hånden og hjalp mig op at stå og inviterede mig ind. Den vise kvinde i stammen…hende som véd. Langsomt tændte hun op i bålet og samlede os Mamas omkring det, mens hun delte ældgammel visdom om krop og sjæl, jorden, universet og erindringer om alt det, vi har glemt at huske. Jeg fik sat ord på min indre vildkvinde, mit instinkt, min intuition, min forbindelse til min datter – og hvordan jeg, som den vilde rolige ulv, kan mærke helt ind i hjertet, hvad der er det rette – når som helst.

Lotte tog min hånd og viste mig redskaber, fornemmelser, sanser, følelser, evner, kærlighed og muligheder. Alt hænger sammen, og langsomt så jeg hvordan min datter – den næste vildkvinde i rækken – rejste sig, børstede støvet af knæene, løftede brystet og fik lyst til livet!

Lotte åbnede for min plads i “stammen”, for alle har vi Mamas en plads om bålet og en rolle at fylde.”

”Jeg er så taknemmelig for at have været dette forløb. Lotte kommunikerer på en måde fuld af støtte og indsigt – og ikke fra et sted med for meget rådgivning. Hun udstyrer os selv med værktøjer og støtter os i vores proces, så vi kan fremme vores egne valg og egen rejse. Med masser af kærlighed”

“Lotte besidder en skarp intuition og har mere end en gang talt lige ind i hjertet af noget jeg ikke selv helt kunne få ”på plads”

“Jeg har prøvet så mange ting for dette forløb, men det er først nu, at jeg ser en rigtig forandring i mit liv.”

“Jeg begyndte egentlig i forløbet for min egen skyld. Det er kommet helt bag på mig, at resten af familien også har rykket sig så meget.”

”Lotte har gjort et fantastisk stykke arbejde med vores gruppe. Jeg sætter pris på Lottes empati fra bunden af mit hjerte – og at hun samtidig har en dyb psykologisk indsigt, ser problemerne klart og analytisk og har en fantastisk, autentisk måde at kommunikere på – med humor, når det er passende. Og sikke en god idé med disse mamakriger grupper. At se en almindelig psykolog ville ikke have været så gavnligt for mig.”

“Lottes feedback på alle vores input og spørgsmål i gruppen har været præget af en meget stor klarhed. Gang på gang har jeg været forbløffet over, hvor præcist hun har formået at trække essensen ud af de komplekse følelser og reaktioner, vi hver især har beskrevet.”

”At være i Lottes Mama Warrior gruppe er som at være en del af en flok trækkende gæs. Gæssene flyver i formationer, og de passer på hinanden. Når en gås bliver træt eller skadet og må lande, så lander to andre gæs med den. De bliver hos den, til den er klar til at flyve igen. I Lottes gruppe behøver du aldrig lande alene, når du er træt.”

“Lotte har været meget nærværende gennem hele kurset. Man mærker tydeligt, at hun har været der selv, og at hun ikke kun har en professionel tilgang til det at have udfordrede børn.”

”At møde andre i præcis samme båd har været noget af det mest kærlige og helende jeg har oplevet – ingen forklaringer har været nødvendige og der har været plads til hele mig i forløbet.”

“Det er rigtig godt med gruppen, man er i. Lotte er til rådighed under hele forløbet, og den vished, at jeg kan skrive i gruppen dag og nat, giver en tryghed. Lotte er opmærksom, engageret og til stede, og hvert svar er unikt og kun rettet mod den, der spørger.”

“Jeg anbefaler på det varmeste dette forløb – det behøver ikke være helt så svært, og du er ikke alene!”

PRIS

Vi arbejder med den betalingsløsning, der passer til dit budget, da vores vision er, at alle skal have råd til at tage dette forløb, hvis det kalder på dem. Når du trykker på nedenstående tilmeldingsknap, vil du kunne vælge en betalingsløsning. Hvis du har brug for en anden betalingsplan, så kontakt Lotte på Lotte@embolc.org eller på 25646165, så sætter vi en plan sammen til dig.

27.000 kr. (hvis du betaler hele beløbet på en gang, så brug koden “Mama” og få 2000 kr. i rabat)

Hvis du har brug for en anden betalingsplan så kontakt mig på Lotte@embolc.org.

Leave a Reply

Subscribe for newsletter

Sign up for our newsletter to hear more about courses, seminars, presentations, our work in companies & organizations and our political work for better conditions and real treatment for those with mental health issues and severe mental illness.

Visit our BLOG

Visit our blog and expect to hear something other than the ordinary debate on mental health and treatment.

Lotte Weaver

Founder of Embolc
info@embolc.org

Contact embolc