fbpx

EMBOLC COURSES & EVENTS

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

UDSOLGT!!! FRIGIV DIN INDRE MAMA HJERTEKRIGER

FORLØBET FOR MØDRE TIL PSYKISK SÅRBARE

30. August 2021 14. February 2022

ER DET FOR MIG?

FRIGIV DIN INDRE MAMA HJERTEKRIGER er for dig, der er mor til en psykisk sårbar. Måske er dit barn alvorligt syg. Måske er hun eller han voksen, ung eller stadig et barn. Måske bor dit barn hjemme eller er flyttet ud. FRIGIV DIN INDRE MAMA HJERTEKRIGER tager udgangspunkt i dig, og i hvordan du kan stå endnu stærkere i dig selv, mens du også får værktøjer til at støtte dit barns helingsproces, når det er relevant.

Det er for dig, der gerne vil arbejde i dybden med dig selv. For din egen skyld men også for at stå stærkere i dig selv, så du kan støtte dit barn optimalt i lysten og modet til livet. Det er for dig, der er træt af at vakle, når dit barn er udfordret. For dig, der er SÅ klar til at mærke dig selv igen. For dig, der gerne vil opleve mere ro og glæde, også når livet er fyldt med udfordringer. For dig, der længes efter DIG.

HVORFOR?

Vejen til, at vores børn – også voksne børn – får det bedre, går ofte gennem os. Det lyder måske mærkeligt. Det er det ikke.

Det er ikke, at vi ikke har gjort det godt nok før. Vi gør og har ALTID gjort vores bedste. Det er, at vi ikke altid har haft de nødvendige redskaber, den nødvendige støtte. Den støtte, vi måske får, handler ofte om at få vores ukonventionelle barn til at passe ind i de konventionelle rammer. Men vejen for det ukonventionelle går ikke gennem det konventionelle. Og helt ærligt så er de nødvendige metoder og den nødvendige forståelse endnu ikke tilgængelig i vores sundhedssystem.

Så vi bliver nødt til at have den nødvendige forståelse og de nødvendige ressourcer selv.

Og så er der også ofte noget i, at ligesom du nok ofte er på forkant med, hvordan dit barn har det, er forbundet med dit barn og nærmest ved, hvad der kommer, før det sker, så er dit barn også forbundet til dig. Dit barn ved også, hvordan du har det, og hvordan du vil reagere – også når du prøver at skjule det. Når du står stærkere i dig og rummer dig selv og derved omverdenen på en anden måde, så vil dit barn også helt automatisk få det bedre og få lettere ved at rumme sig selv.

Jeg har efterhånden set det ske mange gange.

MIN EGEN VEJ

I min families tilfælde måtte jeg selv finde vejen. Jeg så i øjnene på psykiatere, at de ikke havde svaret. Det skræmte mig. Hvor skulle jeg så gå hen?

Jeg gik selv i gang, for det var et spørgsmål om liv eller død. Jeg fulgte min intuition og søgte viden og redskaber uden for mig selv og inde i mig selv. Jeg er aldrig stoppet siden.

Min datter er gået fra at være så syg og psykotisk, at hun endte i det amerikanske retssystem, til i dag at være rask. Hun har selv lavet ALT arbejdet, men jeg har støttet hende i at finde vejen og sat det program sammen til hende, der stadig i dag støtter hende i lysten og modet til livet. Faktisk er hun et af de stærkeste og mest inspirerende mennesker, jeg kender.

Og helingsprocessen involverer mig. At jeg selv helede mine sår. At jeg stod og til stadighed står stærkt nok i mig til at kunne støtte hende og min familie optimalt igennem det kaos og den smerte, det kan være at have psykisk sygdom tæt på. At jeg havde tålmodigheden til at vente, til hun var klar. At jeg var klar, da hun blev klar. Og ikke mindst at jeg også stadig i dag ved, når jeg bare skal blande mig helt uden om. Det kan være en af de største opgaver for os mødre 🧡

Jeg troede, jeg stod stærkt nok med kandidatgrader i både psykologi og kommunikation, flere coachinguddannelser og masser af erfaring. Jeg havde stadig lang vej. Og vejen var utraditionel.

I dag støtter jeg andre mødre i at stå stærkere i sig selv, så de kan støtte deres børn i lysten og modet til livet. Ingen mor bør stå så alene, som jeg følte mig, og ikke vide, hvor de får hjælp.

Ingen proces er ens, hverken for mødre eller for deres børn. Derfor giver jeg dig, der er klar, nogle redskaber under dette forløb, der støtter dig i at stå stærkt i dig og finde din og din families helt egen vej.

Dette forløb er vejen for Mama Hjertekrigeren – og den vej kræver bevidsthed, mod, disciplin, vedholdenhed, tålmodighed, tillid, hjerte og kærlighed. I dit tempo, simpelt og med ro og i flow.

TIDSRAMME

Hele forløbet er 6 måneder – 24 uger – med i alt 3 moduler af 8 uger hver. Det tager tid at skabe vedvarende forandring, og mindre kan ikke gøre det.

Vi begynder d. 30. august, hvor du modtager dit første materiale. Vi mødes i ugen efter – dag og tid aftaler vi sammen.

HVAD FÅR DU?

Udover at få adgang til nye sider af dig selv og din indre styrke, får du

∞ …Min støtte i 24 uger – med adgang til hele min værktøjskasse, intuition og indføling (du udvikler din egen undervejs)

∞ …Personlige sessioner med mig gennem hele forløbet

∞ …Fysiske og online gruppesessioner hver anden uge (vi sætter sted, dage og tider sammen, når gruppen er på plads – jeg har skønne, inspirerende og helende mødesteder på plads i både Jylland, på Fyn og på Sjælland)

∞ …Weekend retreat i ødegård i Sverige d. 17-19 september

∞ …adgang til ubegrænset sparring i en mindre, lukket online gruppe med de andre kvinder og mødre, der også går vejen.

∞ …specifikke livsændrende øvelser, det støtter din individuelle rejse. Se beskrivelsen nedenfor.

FORLØBET

Modul 1 – Min krop, mit tempel

På dette modul lander du i din krop, dit tempel. Kroppen er ofte overset, når vi søger at skabe psykisk balance i os selv. Men kroppen husker alt, og selv når vi har givet slip og bearbejdet det, vi gerne vil slippe i hovedet, holder kroppen stadig fast – ofte uden vi er bevidste om det. Nogle gange sætter det sig endda som fysiske udfordringer. Du får derfor redskaber til at støtte din krop, så den – dit fundament – står stærkt i din videre rejse.

Rejsen under modul 1

Du bliver opmærksom på, at alt du tager ind energetisk – om det er fysisk igennem munden eller psykisk igennem dine sanser – påvirker dig, og du øver dig i at give dig selv mere af det, der styrker dig.

Du styrker dine sanser og skaber jordforbindelse, hvor adgangen til at leve i nu’et ligger. I nu’et findes frygten ikke. Den mærker vi kun, når vi i hovedet er tilbage i fortiden eller frygter for fremtiden.

Du lærer at tjekke ind i din krop og dit sind dagligt, hvor i kroppen hvilke følelser sidder, og hvordan du støtter kroppen i at give slip på de tunge følelser, der måske har siddet fast fysisk i kroppen længe.

Du finder styrke gennem din cykliske natur.

Du lærer at overgive dig til det, der er, så du arbejder med energien i stedet for imod den.

Du får et redskab, der støtter dig i at trække dine antenner tilbage til dig selv – så du bliver bedre til at mærke dig selv mere og andre mindre.

Du lærer at skabe dit indre rum, kaste en cirkel, der kun er din, og som du altid kan søge ind i, når du har behov.

Du lærer at bruge naturen til at støtte dig i at udvikle din naturlige, feminine intuition

Modul 2 – Mit hjerte, min sjæl

Hjertet er den direkte kanal til vores sjæl. Sjælens talerør. Sjælen prøver altid at komme igennem til os, men ofte hører vi den ikke, fordi vi har så travlt med alle hverdagens gøremål. Vi kan ganske enkelt ikke høre vores sjæl, når vores hoved larmer. I Vesten er vi desuden ikke oplært i at lytte til vores sjæl. Vi taler faktisk helst ikke om den. Af en eller anden spøjs grund er den blevet lidt pinlig at tale om – medmindre vi dør, for så taler præsten om den i kirken. I Østen arbejder man aktivt med sjælsbegrebet. Det gør vi også her.

Du lærer på dette modul at lytte til din egen stemme først, så du ikke er i tvivl om, at du træffer de rigtige beslutninger for dig og din familie.

Rejsen under modul 2

Du skaber kontakt til dit hjerte, du åbner hjertet, og du lærer at kommunikere med din sjæl gennem dit hjertet.

Du spørger din sjæl om råd og lytter til svarene fra din sjæl, når du er i tvivl. Sjælen kender altid det rigtige svar for dig.

Du lærer at arbejde med din naturlige energi og dit flow.

Du lærer at acceptere det, du ikke kan ændre, så du kan bruge din energi, hvor den gør en forskel.

Du henter styrke fra de tre T’er: Taknemmelighed, Tillid og Tilgivelse.

Du begynder at observe dine tanker, så du bliver bevidst om dine egne mønstre og skygger.

Modul 3 – Min passion, min livskraft

Nu er tiden endelig kommet til at tage din indre vildkvinde hjem. Med kontakten til hende ved vi, at alt – på forunderlig vis – er, som det skal være. Vi ved, at vi er forbundet med alt og alle. Vi ved, at vi altid har et valg. Vi forstår vores grænser og omfavner alle vores følelser. Vi er mødre, og vi er kvinder, med alt det indebærer. Vi tager de tabte dele af os selv hjem. Vi VED, at vi kan gøre en forskel for os selv, for vores familier, for vores børn. Vi ved, vi er en vigtig del af helingsprocessen.

Rejsen under modul 3

I din cirkel fra modul 1 stifter du nu bekendtskab med din indre vildkvinde, din indre ulv. Nogle kalder hende deres indre heks – det ER jo hekse, der kaster cirkler 😉 Uanset, hvad du kalder hende, så er hun umådelig vis og værd at lære at kende

Du forstår dit større formål og dine værdier

Du lærer dine instinkter at kende og lærer hvordan du skaber balance i dem

Du puster til din kreative skaberkraft, lader den blusse op og slipper den fri.

Du arbejder med din sensualitet og din seksualitet – din indre hellige gral. Som kvinder har mange af os lukket en del af vores energi ned.

Du forbinder dig til den urkraft, der ligger naturligt i os alle, og som taler til dig gennem din indre viden, der bygger på generationers visdom.

Du lærer at kollapse tiden og bliver bevidst om, hvordan du ændrer dit liv til det, du længes efter.

HVEM ER FACILITATOREN?

Jeg hedder Lotte Weaver. Jeg er spirituel mentor for mødre psykisk sårbare.

Vigtigst af alt er jeg mor til en datter, der har lidt af alvorlig psykisk sygdom, og materialerne i dette kursus blev først og fremmest udviklet for at hjælpe min egen familie med at komme sig efter psykisk sygdom og mange års belastning. Det gik op for mig, hvor vigtigt det er, at jeg står stærkt i mig igennem min families heling. Jeg kan ærligt sige, at hvis jeg ikke selv havde lavet det indre arbejde, jeg har, så ville min familie ikke være, hvor den er i dag.

Jeg er oprindeligt kandidat i kommunikation og psykologi, og jeg er intuitiv certificeret enneagram coach, team coach og master coach. Jeg har mange års erfaring i ledelse og som konsulent og har bred erfaring med personlig udvikling og i at udvikle og facilitere workshops og kurser. Jeg har også certificeringer og har deltaget i en lang række kurser i alternativ praksis og har udviklet en værktøjskasse, der omfatter yoga, meditation, sansetræning, Ayurveda, sjælshealing og klarsyn og klarfølelse.

Enhver helingsproces, fysisk som psykisk, skal have kroppen med, og jeg har altid haft en særlig interesse for krop og kost. Jeg har omfattende viden om antiinflammatorisk kost og kosttilskud efter i mange år at have fulgt udviklingen af Funktionel Medicin, hvor kost ses som den ideelle medicin. Jeg har en bred viden om urter og deres forskellige helbredende funktioner samt viden om østlig praksis, Ayurveda og specifik kost for forskellige kropstyper. Vi er velsignet med en verden fuld af medicin, som mange af os har glemt gennem årene.

Jeg kombinerer min viden fra mine forskellige studier, mine tidligere forskellige forløb med mange skønne kvinder og mine egne personlige erfaringer i FRIGIV DIN INDRE MAMA HJERTEKRIGER.

På ødegården i Sverige deltager Louise Riisgård som medfacilitator. Louise er urteheks og uddannet i tibetansk og kinesisk medicin . Hun er selv mor til en udfordret søn.

HVAD SIGER DELTAGERE PÅ TIDLIGERE KURSER?

”Jeg er så taknemmelig for at have været dette forløb. Lotte kommunikerer på en måde fuld af støtte og indsigt – og ikke fra et sted med for meget rådgivning. Hun udstyrer os selv med værktøjer og støtter os i vores proces, så vi kan fremme vores egne valg og egen rejse. Med masser af kærlighed 💕”

“Lotte besidder en skarp intuition og har mere end en gang talt lige ind i hjertet af noget jeg ikke selv helt kunne få ”på plads”

“Jeg begyndte egentlig i forløbet for min egen skyld. Det er kommet helt bag på mig, at resten af familien også har rykket sig så meget.”

”Lotte har gjort et fantastisk stykke arbejde med vores gruppe. Jeg sætter pris på Lottes empati fra bunden af mit hjerte – og at hun samtidig har en dyb psykologisk indsigt, ser problemerne klart og analytisk og har en fantastisk, autentisk måde at kommunikere på – med humor, når det er passende. Og sikke en god idé med disse mamakriger grupper. At se en almindelig psykolog ville ikke have været så gavnligt for mig.”

“Lottes feedback på alle vores input og spørgsmål i gruppen har været præget af en meget stor klarhed. Gang på gang har jeg været forbløffet over, hvor præcist hun har formået at trække essensen ud af de komplekse følelser og reaktioner, vi hver især har beskrevet.”

”At være i Lottes Mama Warrior gruppe er som at være en del af en flok trækkende gæs. Gæssene flyver i formationer, og de passer på hinanden. Når en gås bliver træt eller skadet og må lande, så lander to andre gæs med den. De bliver hos den, til den er klar til at flyve igen. I Lottes gruppe behøver du aldrig lande alene, når du er træt.”

“Lotte har været meget nærværende gennem hele kurset. Man mærker tydeligt, at hun har været der selv, og at hun ikke kun har en professionel tilgang til det, at have udfordrede børn.”

”At møde andre i præcis samme båd har været noget af det mest kærlige og helende jeg har oplevet – ingen forklaringer har været nødvendige og der har været plads til hele mig i forløbet.”

“Med få ord fra de indtalte meditationer og enkle øvelser kan jeg nu meget lettere komme ud af hovedet og ned og mærke min krop og mit hjerte, som er det sted for mig der er bedst at være både i forhold til mig selv og for mit barn.”

“Jeg anbefaler på det varmeste dette forløb – det behøver ikke være helt så svært, og du er ikke alene!”

“Det er rigtig godt med gruppen, man er i. Lotte er til rådighed under hele forløbet, og den vished, at jeg kan skrive i gruppen dag og nat, giver en tryghed. Lotte er opmærksom, engageret og til stede, og hvert svar er unikt og kun rettet mod den, der spørger.”

“De øvelser jeg havde svært ved og modstand på til at begynde med, kan jeg nu se er ved at blive en naturlig del af mig.”

PRIS

Betaling i op til 12 rater er muligt. Hvis du har brug for en anden betalingsplan så kontakt mig på Lotte@embolc.org.

21.000 kr. – Dertil kommer 3500 kr. som betales før afgang til ødegård i Sverige til udgifter til kost, logi og materialer m.m. – transport er individuelt ansvar men samkørsel er som oftest muligt.

Kan du ikke kan betale men mærker, du skal med, så kontakt mig også, da jeg har modtaget donationer til dig, der selv har svært ved at betale.

Leave a Reply

Subscribe for newsletter

Sign up for our newsletter to hear more about courses, seminars, presentations, our work in companies & organizations and our political work for better conditions and real treatment for those with mental health issues and severe mental illness.

Visit our BLOG

Visit our blog and expect to hear something other than the ordinary debate on mental health and treatment.

Lotte Weaver

Founder of Embolc
info@embolc.org

Contact embolc